Rendementsverbetering

Is uw kantoorrendement onder de maat?

Vanuit ConnAcct.nl spreken we veel kantooreigenaren die concreet aan verkoop denken. Soms realiseren ze zich daarbij dat hun kantoorrendement objectief (benchmarks) en subjectief (beleving van de kantooreigenaar zelf) eigenlijk onder de maat is. Een eerste waarde-indicatie is vaak enigszins teleurstellend.

Komt u op tijd, dan is dat meestal niet nodig. Uw kantoor naar een beter renderend kantoor transformeren, is bijna altijd realiseerbaar. Het vraagt tijd en focus. Daarvoor hebben we een nieuwe dienst ontwikkeld: ConnAcction.

Zet op tijd ConnAcction in

ConnAcction is gerichte begeleiding van de kantooreigenaar die op tijd in actie wil komen, die gefocust zijn rendement en waarde wil verbeteren. Rendementsverbetering van 50%-300% is geen uitzondering, mits deze planmatig plaatsvindt, met in de eerste periode goede begeleiding en met adequaat instrumentarium. Bij een waarderingsmethode op basis van factor maal ebitda, zou een rendementsverbetering van 100% leiden tot een verdubbeling van de waarde van uw kantoor. 

ConnAcction maakt gebruik van MKS Tools, een bewezen online instrumentarium om rendement te analyseren, verbeteringen te plannen en de implementatie online te volgen en zonodig bij te sturen.

ConnAcction: Iets voor u?

Als u 1 van deze twee vragen met "Ja" beantwoordt, is ConnAcction iets voor u:

  • Hebt u het gevoel, of weet u zeker, dat het rendement van uw kantoor beter zou kunnen?
  • Overweegt u om ergens in de komende 3-10 jaar uw kantoor te verkopen?

Als u 1 van de volgende vragen met "Nee" beantwoordt, is ConnAcction ook iets voor u:

  • Kent u uw maximale winstcapaciteit?
  • Wat zijn uw drie belangrijkste resultaatbepalers?
  • Kent u uw toegevoegde waarde per uur?
  • Matcht de productiviteit uit uw urenadministratie met uw omzet?

Binnen ConnAcct.nl heeft Mr. Roel Mariën zich toegelegd op begeleiding van kantoren bij rendementsverbetering op basis van MKS-Tools.  

 

Mr. Roel Mariën

Wilt u kennismaken om te bepalen of en hoe ik u met MKS Tools kan helpen?

Bel of mail me voor een vrijblijvende afspraak.