Portefeuille

Actueel in onze portefeuille:

Regio Arnhem

Uitnodiging tot acquisitie van een Administratiekantoor in de regio Arnhem, met een jaarlijkse omzet van circa € 275.000.

Het Gooi

Uitnodiging tot acquisitie van een kwalitatief hoogstaand fiscaal advieskantoor in het Gooi met een omzet van circa € 240.000.

Regio Utrecht

Uitnodiging tot acquisitie van een kwalitatief hoogstaand administratie- en advieskantoor met een omzet van circa € 350.000.  

Regio Oost -Midden

Eén van onze opdrachtgevers, een dynamische en kwalitatief hoogstaande accountants- en adviesorganisatie, wil haar activiteiten uitbreiden door het verwerven van accountantskantoren al dan niet met een auditpraktijk, bij voorkeur - maar niet bij uitsluiting van andere regio’s - in de regio’s Apeldoorn, Arnhem/Nijmegen, het zuidwestelijke deel van de provincie Gelderland en het noordelijke deel van de provincie Noord-Brabant. Bij deze laatste regio’s hebben kantoren met (ook) een agrarische portefeuille de voorkeur.

Regio 's-Hertogenbosch

Accountantskantoor zoekt Accountant/ Administratie Consulent/Finance professional met of zonder eigen praktijk.

Regio Noord-Nederland

Uitnodiging tot acquisitie van een middelgrote accountantsorganisatie in Noord-Nederland.

Randstad

Accountantskantoor met WTA vergunning en substantiële auditportefeuille in de Randstad zoekt collega-kantoren om samen verder te gaan. Omzetgrootte tot € 1,5 mln.

Regio Overijssel

Accountantsorganisatie met samenstelpraktijk, met vestigingen in ondermeer de provincie Overijssel zoekt accountantskantoren in die regio of meteen daaraan grenzend die hun praktijk willen verkopen aan opdrachtgever.

Regio Twente

Accountantskantoor zoekt ter overname kantoren in de accountancy in de regio Twente. 

Regio Den Haag

Administratiekantoor zoekt administratiekantoor ter overname in de regio ten oosten van Den Haag.

Regio ZO Groningen / NO Drenthe

Administratiekantoor gevestigd in regio ZO Groningen/NO Drenthe zoekt administratiekantoren, belastingadvieskantoren of accountantskantoren die hun kantoor willen overdragen aan opdrachtgever.

Regio Hengelo

Accountantskantoor zoekt kwalitatief goed accountants- of administratiekantoor (MKB) in de regio Hengelo voor fusie of overname. Omzet €100.000 - €200.000, met maximaal 2 FTE.