Recente transacties

Enige samenwerkingen die recentelijk tot stand zijn gekomen door bemiddeling van ConnAcct.nl:

 

     

Joop heeft ons begeleid in het proces van aansluiting bij de PIA Group. Joop is goed bereikbaar, reageert snel op verzoeken en is prettig in de omgang. Joop bedankt voor je ondersteuning bij dit proces!
Stephan Dekker RA van Kaap Hoorn

 

'Gaaf nieuws, Vallei Accountants verdubbelt het aantal vestigingen
In het jaar waarin we 15 jaar bestaan, ben ik blij en dankbaar dat Flantúa Accountants en Adviseurs'zich aansluit bij Vallei Accountants. Hiermee verdubbelen we het aantal vestigingen en groeien we door naar ruim 200 collega's.
Vallei Accountants is vanaf heden gevestigd in Amsterdam, Barneveld, Geldermalsen, Nieuwegein, Hardinxveld-Giessendam en Woudenberg. Met zes vestigingen en ruim 200 vakkundige collega’s zijn we dé werkplek voor enthousiaste en gemotiveerde finance professionals en blijven we onze klanten de service en kwaliteit bieden die van ons wordt verwacht.
Wilmer Bor, Nico Hardenbol en overige collega's van Flantúa, welkom bij de club.
Joop Barelds, bedankt voor het leggen van de connectie en de begeleiding in dit proces!'
Marfred de Leeuw, Vallei Accountants & Adviseurs

 

'Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Joop tijdens dit belangrijke traject. Joop bracht betrouwbaarheid, deskundigheid en een breed netwerk in en maakte het proces soepel en succesvol. De rustige aanpak en diepgaande kennis van Joop waren van grote waarde. Wij bevelen Joop van harte aan voor elke overnamebegeleiding', aldus Edward de Klubber, bestuursvoorzitter van Rijkse.

 

 

Hans Liefrink schreef op LinkedIn over deze deal: Het is fijn met jou samenwerken Joop! Inlevend en kritisch waar het moet zowel aan tafel als daarbuiten. Je hebt ons goed bijgestaan in de onderhandelingen! Dank!